ΑΠΕΡΓΙΩΝ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!
ΠΡΟΣ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 19 & 20 ΟΚΤΩΒΡΗ!  ΠΡΟΤΑΣΗ  ΑΔΕΔΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΣΕΕ!
ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΣΥΝΕΚΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΩΣ ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ! 
Την ώρα που το πολυνομοσχέδιο-ταφόπλακα της κυβέρνησης για τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αλλά και την κοινωνία συνολικά συζητείται στη Βουλή και πρόκειται να ψηφιστεί με διαδικασίες - εξπρές  έως την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι συνεχίζουν δυναμικά και μαζικά τις κινητοποιήσεις τους με καταλήψεις δημοσίων υπηρεσιών αλλά και απεργιακό μπαράζ ως απάντηση στην μνημονιακή βαρβαρότητα.
Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, αποκλεισμένα είναι τα υπουργεία Οικονομικών, Γεωργίας, Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το παράρτημα του υπουργείου Εσωτερικών στην οδό Ευαγγελιστρίας, ενώ στη Θεσσαλονίκη εργαζόμενοι έχτισαν έναν τοίχο έξω από την είσοδο της ΕΥΑΘ.
H κατάληψη στα κτίρια του υπουργείου Οικονομικών στο Σύνταγμα (Νίκης και Καραγιώργη Σερβίας) πραγματοποιείται από την Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών. Η ΟΣΥΟ υποστηρίζει πως η κυβέρνηση έχει εξαπολύσει ένα πραγματικό πογκρόμ εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων με κυρίαρχα την κατάργηση υπηρεσιών, τη συρρίκνωση οργανικών μονάδων, την εργασιακή εφεδρεία – απόλυση και την μείωση των αποδοχών μέσα από το νέο μισθολόγιο και ζητούν απόσυρση του πολυνομοσχεδίου.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η απεργία της ΠΟΕ - ΟΤΑ και των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Πραγματοποιείται επίσης αυτή την ώρα συγκέντρωση των εργαζομένων των 151 δημοσίων φορέων και οργανισμών, οι οποίοι συγχωνεύονται ή καταργούνται, πραγματοποιείται στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, στο κτήριο του πρώην υπουργείου Εμπορίου στην πλατεία Κάνιγγος, το οποίο τελεί υπό κατάληψη από το σύλλογο των εργαζομένων εδώ κα μια εβδομάδα. Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι, μέσω της οδού Ακαδημίας θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή.
Αναδημοσίευση από iskra.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Μάη -Δεν είναι αργία ,είναι απεργία. Οι αγώνες δεν μπαίνουν σε καραντίνα

Μπετόβεν: Άνθρωπος , συνθέτης και επαναστατης (Μέρος Α)

Η καταστροφή που μας απειλεί και πώς πρέπει να την καταπολεμήσουμε