ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΣΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ!

Αύριο, Τετάρτη 1/2 κατατίθεται στη βουλή για ψήφιση το νομοσχέδιο για τις ειδικότητες. Ένα νομοσχέδιο το οποίο εισάγει τις εξετάσεις για ειδικότητα, καταργώντας ουσιαστικά τα πτυχία μας. Τη στιγμή που τα δημόσια νοσοκομεία υπολειτουργούν με τις τεράστιες ελλείψεις, ο Λοβέρδος τολμάει να μιλάει για υπεράριθμους αποφοίτους. Το νομοσχέδιο αυτό θα διαλύσει το ΕΣΥ μιας και σήμερα οι ελλείψεις σε ειδικευόμενους είναι τεράστιες, θα μειώσει περαιτέρω τις θέσεις ειδικότητας. 

Καταγγέλουμε τη σύναψη συμφωνίας ανάμεσα σε ιδιωτική οφθαλμολογική κλινική και νοσοκομείο της Σλοβακίας, προκειμένου συνάδελφοι ειδικευόμενοι να ειδικευθούν επί πληρωμή στην κλινική και ο τίτλος ειδικότητας να αναγνωρίζεται από τη Σλοβακία. Τέτοιου είδους πλιάτσικα αμφιβόλου νομιμότητας και πλήρους εξευτελισμού δεν θα επιτραπούν. Αύριο (Τετάρτη 1/2) στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο οι γιατροί οργανώνουν στάση εργασίας από τις 8πμ εως τις 10πμ και παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της διοίκησης για το ζήτημα της υποστελέχωσης των νοσοκομείων. Η Επιτροπή Νέων Ιατρών και Ειδικευόμενων Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών καλεί σε συγκέντρωση έξω από το Υπ. Υγείας. 

Ενώνουμε τις φωνές μας με τους συναδέλφους μας! Συμμετέχουμε στην παράσταση διαμαρτυρίας αύριο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
http://www.ygeianet.gr/box/cal/27687.pdf ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΑΣ


Επιτροπή Νέων Ιατρών και Ειδικευόμενων του ΙΣΑ: όχι στις εξετάσεις για ειδικότητα, καμία ειδικότητα από ιδ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Μάη -Δεν είναι αργία ,είναι απεργία. Οι αγώνες δεν μπαίνουν σε καραντίνα

Μπετόβεν: Άνθρωπος , συνθέτης και επαναστατης (Μέρος Α)

Η καταστροφή που μας απειλεί και πώς πρέπει να την καταπολεμήσουμε