ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΗ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΝΔ ΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟ (ΣΚΑΪ)

Στη πορεία για το δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη χωρίστηκαν δύο ταξικά πολωμένα στρατόπεδα. Από τη μια η Τρόικα εξωτερικού και εσωτερικού,η αστική τάξη της ΕΕ και της Ελλάδας και από την άλλη οι εργαζόμενοι που με τους αγώνες τους και τη λαϊκή αντίσταση που δεν άφησαν τα περιθώρια στη κυβέρνηση να κλείσει τη συμφωνία.
Σε αυτές τις συνθήκες τα αφεντικά και τα κόμματα τους (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ) συντάχθηκαν σε μια καμπάνια τρομοκρατίας και εκβιασμών υπέρ του ΝΑΙ.
Κομμάτι αυτής της καμπάνιας αποτελεί και η λίστα που δημοσίευσε ο ΣΚΑΙ του Αλαφούζου με αποφάσεις φοιτητικών συλλόγων που υποτίθεται πως στηρίζουν το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, αλλά και σχολών που οι πρόεδροι τους κρατούν την ίδια στάση.
Ξέρουμε πως αυτά είναι τα πραξικοπήματα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, που με κάθε μέσο εξυπηρετούν τα συμφέροντα της αστικής τάξης. Αυτή είναι η συνεργασία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με τους Αλαφούζους, που ακόμα μια φορά χωρίς να έχουν γίνει διαδικασίες Φοιτητικών Συλλόγων εκμεταλλεύονται τις θέσεις τους στα ΔΣ και οργανώνουν πραξικοπήματα.
Ακόμα κι αν ο πρόεδρος του ΔΣ του ΣΦΙΓ, μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αρνείται πως το υπέγραψε, υπεύθυνοι για αυτό το δημοσίευμα είναι η ΝΔ και η παράταξη της.

Ο Σύλλογος Φοιτητών Ιατρικής Γιαννίνων καταγγέλλει για αυτή την ενέργεια το κανάλι του ΣΚΑΪ και τον Αλαφούζο, αλλά και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιωαννίνων και τη ΝΔ, αφού συνεργάστηκαν για αυτό το κάλπικο δημοσίευμα.

Καλούμε το Σύλλογο να τσακίσει στη πράξη κάθε μνημονιακή συμφωνία που θέλει να κλείσει η κυβέρνηση, με την αυτοπεποίθηση του σαρωτικού ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Μάη -Δεν είναι αργία ,είναι απεργία. Οι αγώνες δεν μπαίνουν σε καραντίνα

Μπετόβεν: Άνθρωπος , συνθέτης και επαναστατης (Μέρος Α)

Η καταστροφή που μας απειλεί και πώς πρέπει να την καταπολεμήσουμε