ΔΣ 17/12/12 ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

12/12/12
Μετά το πραξικόπημα του Μανιτάκη να απολύσει με ένα delete δημοσίους υπαλλήλους, οι διοικητικοί υπάλληλοι του πανεπιστημίου μας, οργανώνουν έκτακτη γενική συνέλευση στην οποία αποφασίζουν απεργία και κατάληψη μέχρι την παρασκευή 14/12 και καλούν σε συμπαράσταση όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα. Ξεκινάμε στη σχολή την καμπάνια συλλογής υπογραφών για διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης στις 17/12.

13/12/12
Πραγματοποιείται ΔΣ στις 2μμ όπου κατατίθενται πάνω από 120 υπογραφές. Η ΔΑΠ ζήτησε 2 μέρες για να τις ελέγξει και αφου μεσολαβούσε σαββατοκυριακο-εκδρομή στην Αράχωβα, θεώρησε πολύ λογικό να ορίσει ΝΕΟ ΔΣ όπου ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ αν οι υπογραφές είναι έγκυρες τη Δευτέρα 17/12, στις 2μμ. ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ την ημέρα που ζητούσαν οι υπογραφές Γενική Συνέλευση!

17/12/12
Η ΔΑΠ στο ΔΣ προτείνει ΓΣ στις 16/1/2013 (!) χωρίς να αναφέρει τις υπογραφές. Όταν της ζητήθηκε να τοποθετηθεί, έλεγε διάφορα γελοία επιχειρήματα του στιλ: "Δεν τις μαζεύετε σωστά, τις μαζεύετε 2 βδομάδες" κλπ. ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ τις υπογραφές ισχυρίστηκε ότι οι φοιτητές "δεν αντεχουν" άλλο πιεσμένο πρόγραμμα λόγω αναπληρώσεων τα σαββατοκύριακα.
ΕΑΑΚ-ΑΡΕΝ-ΠΚΣ καλούν σε Γενική Συνέλευση αύριο Τρίτη 18/12, στις 2μμ, αιθ. Α' έτους.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά όπου η ΔΑΠ προσπαθεί να ακυρώσει έγγραφο αίτημα του συλλόγου για διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης! Είναι απαράδεκτο σε μια περίοδο όπου η κυβέρνηση με το Μνημόνιο 3 απολύει χιλιάδες εργαζομένων, κόβει λεφτά από τα πανεπιστήμια και τα νοσοκομεία με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν λεφτά ούτε για καλοριφέρ στις σχολές! Πριν από δέκα μέρες λόγω της υποχρηματοδότησης και της έλλειψης προσωπικού έγινε έκρηξη σε ένα εργαστήριο του Χημικού στο Π.Ι. με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 3 φοιτητές. Καταλαβαίνουμε ότι ο αγώνας των Διοικητικών Υπαλλήλων του πανεπιστημίου μας (και όχι μόνο: IKA, OTA,Περιφέρεια, Ψυχική Υγεία κλπ) ενάντια στις απολύσεις του Μανιτάκη είναι και αγώνας ενάντια στη διάλυση του Δημόσιου και Δωρεάν Πανεπιστημίου. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ 35 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ προσπαθώντας να μπλοκάρει με κάθε μέσο τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης, στην πραγματικότητα θέλει να βοηθήσει την ετοιμόρροπη κυβέρνηση του Σαμαρά. 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18/12/12, 2 μμ, αιθ. Α' έτους! 
Οι φοιτητές πρέπει να ενώσουν τις φωνές τους και την πάλη τους με τους ηρωικούς αγώνες των εργαζομένων, κόντρα στα Μνημόνια, τις Τρόικες, τον καπιταλισμό!
*Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μας από τον Φ.Σ. του ΠΤΕΤ οι οποίοι βρίσκονται σε κατάληψη από τις 12/12 ενάντια στη συγχώνευση τους με τη Φιλοσοφική.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Μάη -Δεν είναι αργία ,είναι απεργία. Οι αγώνες δεν μπαίνουν σε καραντίνα

Μπετόβεν: Άνθρωπος , συνθέτης και επαναστατης (Μέρος Α)

Η καταστροφή που μας απειλεί και πώς πρέπει να την καταπολεμήσουμε